• ···
Jeg har været stille fordi..

Svarer på jeres spørgsmål

Hej venner! Som lovet vil jeg svare på jeres spørgsmål herinde. Så det kommer nu.

Har du haft angst, depression, lavt selvværd eller lignende?
Jeg havde så ubeskriveligt lavt selvværd, da jeg gik i folkeskole. Det er faktisk først i de sidste to år, at jeg har fået godt selvværd. Jeg tror de fleste, oplever lavt selvværd eller dårlig selvtillid i perioder. Jeg har været meget ked af det i perioder, men har aldrig haft en depression eller angst. 

Hvad vil du gerne når du har afsluttet HF?
Jeg håber på at jeg kommer ind på pædagogseminariet! Jeg elsker børn. Jeg har altid vidst at jeg ville arbejde med børn. Så det håber og regner jeg stærk med. Hvis ike jeg kommer ind, tænker jeg at søge arbejde i en børnhave eller på et plejehjem, indtil jeg kan søge ind på seminaret igen.

Har du børn eller vil du have det?
Ikke endnu 🙂 Men jeg skal helt sikkert have børn!!!

Kunne du finde på at deltage i flere realityprogrammer eller bare almindeligt tv?
Umiddelbart bliver det et nej. Jeg er blevet tilbudt et par programmer, de sidste år, som jeg har sagt nej til. Jeg er ved at “blive voksen”. Jeg går jo i skole nu, og ved ligesom hvad jeg vil med mit liv. Det vigtigste for mig lige nu, er at få mig en uddannelse. Det ville ikke være optimalt, at rejse for at lave tv, midt i en uddannelse. (Ikke igen :)) Men hvis jeg fik tilbudt at lave noget herhjemme, udenfor skoletiden, kunne jeg sagtens finde på det.

Ses du stadig med folk fra paradise?
Ikke nok. Vi bor jo rundt omkring i hele landet. Men jeg snakker stadig med mange af dem. Jeg snakker mest med Kian og Olivia. Så snakker jeg med Kasper, Frederik, Caroline og Krudte.

Har du en kæreste?
Nej, totalt single endnu…

Hvad er din aldersgrænse på en fyr?
Altså alder betyder ikke alt, hvis kemien virkelig er der. Men klart omkring min egen alder, som jo er 21 år. Dog ville det være skide hammerende lækkert, hvis han var omkring de 25-30, så det kke bare var sjov og ballade.

Hvordan går det efter dine forældres skilsmisse?
Det kan I læse meget mere om HER. Det er lidt svært at uddybe, uden at det skal blive for langt.

Hvad er det bedste og det værste ved dit liv?
Det bedste er at være storesøster. Mine tre brødre er det bedste og vigtigste jeg har i mit liv. Det er kilden til at det gode i mit liv.
Det værste i mit liv er måske, at jeg skubber andre mennsker væk. Jeg har bygget mure op omkring mit hjerte, som er lidt svære at få ned igen.

Hvilken årstid er din yndlings?
Altså sommer er jo klart, der hvor man er mest ude og har det fedeste tøj på. Men jeg ELSKER julen! Jeg er en af dem.. Jeg har seriøst højt jule musik, lige siden sidste jul. Julen er det bedste ved hele året. Julekalender i TV, chokolade til morgen mad, gaver, julemad. Jeg elsker bare december måned så meget!

Har du flest drenge eller pige venner?
Tror faktisk det er ret lige. Jeg har nok flest drenge venner, når jeg sådan tænker over det.

Snakker du stadig med folk fra din folkeskole og efterskole?
Der er da folk fra både folkeskole og efterskole, som jeg stadig snakker meget med. Celina, som er en af mine tætteste, har jeg gået i folkeskole med. Og min bedste ven Kasper, har jeg også gået i folkeskole med. Når man har fundet personer man kan så godt med, i så tidlig en alder, er det bare med at holde ved.

Hvad kan du bedst lide ved dig selv?
Min tatovering! Mine brødre har tegnet et hjerte hver, som jeg har på armen. De er så smukke! Og det betyder meget for mig, at jeg har dem på mig alle steder jeg går!
Hvis jeg skulle vælge noget som ikke er lavet, skulle det være mine øjne. De stråler meget og har en særlig farve.

Har du et godt øje til en fyr for tiden?
Hahaha. Totalt deprimerende svar…… Men nej, på ingen måde.

Er der noget du fortryder ved paradise?
Jeg er ikke typen der fortryder ting. Jeg lytter ALTID til mit hjerte, og tænker mig altid meget om. Livet er for kort til at fortryde.
Dog er der en enkelt ting fra paradise, jeg godt ville lave om hvis jeg kunne. Jeg ville ønske at jeg havde smidt Mathias ud i stedet for Kian. Ikke fordi Mathias og jeg ikke kan sammen! For Mathias er et skide dejligt menneske! Jeg havde lovet Kian, at beholde ham på hotellet.. Og det var oprigtigt også min plan. Indtil jeg tog en snak med Krudte. Krudte mindede mig om, at Kian havde gået efter ham en del gange, fordi Kian gerne ville have mig som partner. Krudte sagde også “det her er din mulighed for at vise mig, at jeg kan stole på dig”. Derfor følte jeg lidt, at jeg var nødt til at smide Kian ud. Kian er et af de mest vidunderlige mennesker, jeg har haft lov at møde! Han er et af de eneste mennesker, som ALTID har være ved min side. Og derfor vil jeg for evigt have ondt i hjertet, over at jeg misbrugte hans tillid.

Beskriv dig selv med tre ord.
Det er altid så svært. Mennesker kan ikke beskrives på blot tre ord.. Men jeg prøver alligevel.
Omsorgsfuld, eftertænksom, klodset og familiemenneske. (Ja, det blev lige fire)

Var dig og Krudte uvenner efter finalen i paradise?
Ja, Krudte var ret skuffet over mig. Hvilket var helt forståeligt! Vi havde stået sammen fra første dag, så selvfølgelig blev han sur og såret over at jeg ikke byttede partner. Men altså, forelskelse stopper hjernen.
Dog mener jeg stadig, at Krudte og jeg er lige på en måde. Jeg tog sejren fra ham, da jeg ikke byttede Patrick ud med ham. Og han tog sejren fra mig, da han stemte på Caroline og Mathias
Krudte og jeg venner igen, allerede få timer efter finalen. Han kom nemlig løbende ind på mit værelse for at sige farvel, inden han fløj til Danmark.

Er der mennesker der ved ALT om dig?
Nej. Og det kommer der heller aldrig til at være. Det er lidt svært at uddybe. På mange punker, er jeg en meget lukket person. Og så er der bare mange ting, som jeg ikke føler folk behøver at vide.

Er der noget du ikke bryder dig om ved dit udseende?
Ja da, der er en hel masse ting! Men jeg har lært at se på mig selv som en helhed, i stedet for at se alle de fejl, jeg selv mener jeg har. Og derfor lært at elske mig selv. Hver eneste dag gør jeg alt hvad jeg kan, og så kan man ikke gøre mere. Jeg gider ikke gå og være ked af noget, som jeg alligevel ikke kan lave om på.

Hvem inspirer dig mest?
Ingen tvivl, min mormor. Hende og jeg har haft et meget tæt forhold, lige siden jeg blev født. Hun er det eneste menneske, som jeg stoler blindt på. Hun har lært mig så meget. Og hver evig eneste dag inspirerer hun mig, til at være bedre.

Hvad er din yndlings film?
Skønheden og udyret. Jeg elsker Disney! Især skønheden og udyret hat et vidunderligt budskab!

Hvilket fag kan du bedst lide i skolen?
Dansk og samfundsfag. Jeg elsker dansk, hvis ikke det er sådan noget romantikken, det moderne gennembrud og den slags. Hvis det er eventyr, billedeanalyser og det er jeg vild med det Jeg er ret god til at formulere mig (især på skrift). Ofte er man jo også gladest for de fag, som man er god til.

Hvad er de bedste gaver du har fået?
Sidste jul gav min yngste lillebror mig en lerfigur, som han selv havde lavet. Der var to ansigter på den, som han forklarede mig hvad betød. Han sagde “Den beskytter dig fra alle sider. Og den passer altid på dig, selv når jeg ikke kan”. Det er den bedste gave jeg nogensinde kommer til at få. Jeg skulle virkelig også tage mig sammen, for ikke at tude helt sindssygt.

Tror du på skæbnen?
Nej, på ingen måde. Jeg tror på at alle er ansvarlige for deres egen skæbne. Og at alle vores valg påvirker den.

Hvad er din største styrke og største svaghed?
Min største styrke er at jeg er god til, at samle mig selv op når jeg falder. Min største svaghed er at jeg har virkelig svært ved, at lukke andre mennesker ind.

Hvad gør du når du er ked af det?
Jeg lukker min fuldstædig inde, indtil jeg er alene. Så giver jeg mig selv lov til at være ked af det. Og samler mig selv op igen derefter.

Fortryder du at du havde sex på tv?
Nej. Det er en naturlig ting, som er et meget smukt øjeblik mellem to mennesker. Måske hvis jeg i fuldskab, havde været sammen med en. Men det var jo ikke det der var tilfældet. Desuden kunne man ikke se mig nøgen, så det har jeg det het fint med.

Hvordan var det lige efter paradise? Altså med at folk dømte dig på forhånd?
Jeg har heldigvis kun oplevet positivt respons! Og skide søde mennesker. Jeg tror også der er fordi, min person ikke normalt ville forbindes med reality.

Mange tak for jeres spørgsmål! Det var en fornøjelse.
Håber I fik svar på det hele.

Kys M

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har været stille fordi..