• ···
Dagbog - Oktober

En snak om døden

Hej venner. 
I dag skal det handle om noget meget alvorligt. Nemlig døden. 
Det skal ikke være noget deprimerende! Jeg har bare lige meldt mig som organdoner, og derfor vil jeg bare opfordre jer til at gøre det samme. 

Det sidste stykke tid har jeg tænkt meget på, hvad der sker når jeg dør. Jeg regner stærkt med at leve mange år endnu! Men man ved jo aldrig. Når jeg dør vil jeg ikke have, at min familie skal sidde med en masse beslutninger. Dem får de nok af allerede. Derfor har jeg taget stilling, til det som jeg kan tage stilling til. Så jeg har altså givet lov til, at de må bruge alt hvad der kan bruges af mig. Jeg var faktisk overhovedet ikke i tvivl. Hvis en af mine kære blev syge, ville jeg blive så lykkelig, hvis en anden havde taget samme valg som mig. Så hvis jeg kan hjælpe et eller flere mennesker, selv efter min død, så gør jeg det med glæde. Jeg skal jo ikke selv bruge det længere, kan man sige. 

Hvis man ikke vil have, at de bruger alt, kan man sætte kryds i en masse forskelligt. Det er jo bedre at give noget, end slet intet. Det er bare inde på sundhed.dk. Og det ser sådan her ud:

 

 

 

Jeg gad godt have min aske drysset ud over havet. Fordi min største frygt altid har været vand. Derfor er der noget smukt ved, at se sin største frygt i øjnene, selv efter man er død. Men det må man jo ikke. Og det ville også være synd for min familie. Den plan er de ikke så meget for. 
Derfor har jeg lavet en anden plan. Jeg vil ikke brændes. Jeg vil gerne være en del af den “naturlige” process, hvor jeg bare langsomt forsvinder. 

Hvis jeg dør, inden jeg har fået børn, skal ALT jeg ejer og har gå til mine brødre. Og hvis jeg har fået børn, skal det deles med dem. 

Så ja, jeg har taget stilling. Jeg håber det har fået lidt tanker igang hos jer. Jeg håber nemlig, at mange flere melder sig som organdonere! Tænk nu hvis vi kan hjælpe andre. Det er jo det bedste i livet. 

Kys M 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagbog - Oktober