Jul og gaver

Jul og nytår

Så er det altså meget snart jul og nytår!
Jeg er normalt typen, der glæder mig til jul hele året. Jul for mig har altid været det mest hyggelige, på hele året! Jeg er jo KÆMPE familiemenneske. Der er en meget særlig stemning, i december. Jeg ELSKER at jeg kan sidde med mine tre brødre, stort set hver aften og se julekalender. Det der med at der er noget man, som familie, er sammen om.
Min familie er heldigvis god til at hygge, hele året rundt. Også med mine onkler, kusine, mormor, farmor og farfar. Vi ses ret tit, i forhold til mange andre familier. Dog slet ikke nok, efter min mening.
Jeg har dog haft meget svært ved, at komme i julestemning i år. Men det er nok fordi der sker så meget nyt, lige for tiden.

Nytår derimod, har jeg aldrig været kæmpe fan af. Det er der faktisk ikke så mange der forstår. Jeg er 20 år gammel. Normalt når man er 20, er nytår det fedeste på året. Hver eneste af mine venner, skal også ud og give den gas og drikke sig stive. En enkelt gang har jeg været til fest på nytårsaften. Det var sammen med min daværende kæreste, hos en af mine bedste venner. Efter det har jeg bare fundet ud af, at nytår for mig, skal fejres med min familie. Nytårsaften er den aften hvor man afslutter et år, og starter et nyt. Det er en ting jeg har brug for at gøre, sammen med de mennesker jeg elsker. Min familie. Især i år.
Desuden er jeg heller ikke god til så mange mennesker. Har hørt at der er sindssygt mange mennekser, i byen til nytår. Så jeg holder mig hjemme, med min skønne familie.

 

Jeg har fundet lidt af det smukkeste tøj, som man kunne tage på til jul eller nytår.
Der er direkte link under billederne.
Jeg vil lige fortælle jer, at ALT det jeg har linket til, er på tilbud! Og kun én af tingene koster over 300 kroner! (319, så det er ikke meget). Så det er virkelig et par kup jeg har fundet til jer.

 

Det første havde jeg tænkt til juleaften. Det er vildt sødt, og lige i julens skønne farver!

unavngiven-praesentation

Sort jumpsuit.      Rød kjole.      Mørkeblå kjole.      Grøn kjole.

 

Det andet synes jeg er perfekt til nytår! Hvis jeg var typen der gik i stramme kjoler, var jeg klart gået med den halvlange røde kjole! Det er en af de smukkeste kjoler, jeg nogensinde har set. Dog er jeg langt mere buksedragt og sneakers typen.
Selv regner jeg med at tage en sort buskedragt på.

unavngiven-praesentation-kopi

 

Blå jumpsuit.      Halvlang rød kjole.      Kort rød kjole.      Lilla kjole.     Nude kjole.

 

Håber I kan bruge det.
Så er der kun tilbage, at ønske jer SKØNNE mennesker verdens dejligste jul! Og nytår! Men vi skrives helt sikkert ved inden nytår, så det venter jeg med at skrive.

De bedste julekys M

3 kommentarer

 • Freja

  Hey Michelle, har lige genset hele sæson 12 af Paradise hotel fordi du var med, du er min yndlingsperson der noglesindd har været med i Paradise. Jeg følger jo selvfølgelig ogs med på din blog, Instagram og andre sociale medier. Vil bare lige høre om du ville måske i fremtiden lave er indlæg om dig og patricks forhold idag? Det er jo selvfølgelig ogs helt fair hvis det er et ømt emne og du bestemmer jo helt selv hvad du vil lægge ud på din blog. Mig og mine veninder tænkte bare rigtig meget på om i stadig har kontakt idag og snakker sammen, og hvad der skete med jer to efter i kom hjem fra Mexico? Hilsen Freja:))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rosa

  Årh hvor rart! Jeg er 16 år, og alle mine venner holder fest osv. Men jeg vil bare gerne være derhjemme. Vi har en tradition med vores venner til nytår, og jeg elsker det. Jeg har det på præcis samme måde som dig. God jul og godt nytår, smukke

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

   Det er også hyggeligt, at være hjemme!
   I lige måde søde!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jul og gaver