Du er ikke dum

Dagbog – Januar

Jeg har besluttet mig for, at lave en dagbog på bloggen, hver måned. Et indlæg hvor jeg, på godt og ondt, fortæller om hvad der er sket i løbet af måneden. Der vil jo være måneder der sker mere end andre. Hvis der sker noget vildt, deler jeg det med jer i et indlæg for sig. Men i hvert fald vil jeg kaste mig ud i, at fortælle jer lidt om, hvad der er sket den sidste måneds tid.

02/01- 18
I dag har jeg været til familiefødselsdag, hos min fætter. Det er altid skønt, at være samlet hele familien!

07/01-18
I går var jeg i byen med pigerne. Med pigerne mener jeg Juliane og Tilde. To af mine tætteste veninder. Tilde og jeg har været veninder siden børnhaveklassen, da vi var seks. Juliane og jeg mødte hinanden før skolen, og har været veninder siden vi var fem. Det er altså en 15 år vi har kendt hinanden efterhånden. Jeg synes det er sindssygt. Tænk at vi har fulgt hinandens op- og nedture, stort set hele vores liv. Der har selvfølgelig været perioder, hvor vi har snakket mere end andre. Men her det sidste halve år har vi fået lavet en fin lille trekløver.
I går var en særlig aften. Juliane har fået arbejde i Spanien, og rejser derfor i et halvt år. Det meste vi har undværet hinanden, var de små to måneder jeg var i Mexico. Og da jeg kom hjem derfra var venskabet ved at gå i vasken, fordi jeg havde vokset så meget personligt, uden dem. Juliane er den skønneste pige jeg kender. Hun vil altid være som en søster for mig! Derfor er jeg ikke i tvivl om, at vi ikke falder fra hinanden! Jeg håber bare hun får den skønneste tur!

11/01-18
Jeg har kort været nede hos min mormor i dag. Den skønne kvinde. Hun kan ikke så meget selv længere. Og det gør så ondt på mig, at se hvor meget det piner hende. Det fortjener hun slet ikke.

13/01-18
I dag har min far fødselsdag! Men han er på arbejde. Han arbejder som handikaphjælper, så han kommer først hjem om et par dage.
Derfor holdte vi min lillebrors fødselsdag, for min mor side af familien, i dag. Det var stille og roligt.

15/01-18
Så blev det min lillebrors fødselsdag. Marcus, hedder han. Han er den yngste af mine tre brødre. Ti år fylder ham. Jeg husker det som var det i går, at jeg holdte ham i mine arme første gang. Jeg bliver så stolt, når jeg ser på ham. Han bliver et skønt menneske. Og hans lille smilehul kommer til at komme ham til gavn!
Vi har været ude og bowle. Eller min familie har bowlet. Jeg kan ikke finde ud af det.. Og hvis jeg ved at der er chance for at tabe, vil jeg hellere lade være med at deltage.
Marcus havde en dejlig dag, og det er det eneste der betyder noget.

17/01-18
Jeg har haft besøg af Ida. Hun er en af mine bedste veninder! Jeg mødte hende for et par år siden, på Rømø. Hun er noget af det sødeste jeg har mødt.
Hun kørte fra Århus, og hentede mig da jeg havde fået fri fra skole. Vi tog ud og spiste, og drak lidt varmt i kulden. Det vendte min dag fra det ellers trælse, til en dejlig dag.
Da vi gik tilbage til parkeringshuset, Idas bil holdte i, var der lukket! Alle døre var låst. Alle indgange var lukket. Vi gik hele vejen rundt om parkeringshusket. Til vores held var der to søde folk, som arbejdede der, og derfor kunne lukke os ind! Der sker altid et eller andet uventet, når Ida og jeg er sammen! Endnu en grund til, at jeg elsker at være sammen med hende.

27591431_10210823789493256_1155675548_n

20/01-18
Min mor og jeg har været i IKEA. Vi skulle faktisk bare have ting til mine brødre. Jeg fandt dog en lille skammel. Jeg har en vildt flot plante, som jeg fik af min onkel i julegave. Han fortalte at den skulle stå på noget for at vokse flot. Og det synes jeg skammelen var perfekt til!
Jeg samlede den helt selv! Det var dog en skue eller et søm for meget. Men den står! Hvad skal man så bruge en mand til?

21/01-18
I dag har vi været ude for, at se det sted hvor vi skal holde min lillebrors konfirmation. Mathias, min mellemste lillebror. Det er utroligt at han allerede er blevet så stor. Og han er bare blevet så sejt og skønt et menneske.
Stedet var super fint. Ude på en gård, hvor der er en masse aktiviteter. Lige noget for sådan en krudtugle som ham.

29/01-18
Martin (min ældste bror) har spillet håndbold i dag. Både Martin og Mathias (min midterste bror) spiller håndbold. De spiller kampe flere gange om ugen. Jeg er ALTID med ude og se dem. Det er meget vigtigt for mig, at jeg hver eneste dag prøver, at være den søster de fortjener. Deres kampe betyder meget for dem, og derfor også for mig. Så jeg sidder altid og hepper, når de spiller. Ligegyldigt hvor pinlig de til tider finder mig, vil jeg altid være deres største fan. Og så ligegyldigt hvad de opnår i livet. De tre vil altid være de sejeste jeg kender. Jeg er så stolt af, at jeg er deres søster.

31/01-18
Januar har været en dejlig måned! Jeg føler så småt, at tingene falder lidt på plads. Mit 2017 var ikke ligefrem det fedeste. Men jeg tror virkelig på, at i år bliver skønt! Det er som om, at alting stille og roligt bliver bedre.
Så alt i alt har januar været skøn!
Tak til alle jer der læser med! Det betyder SÅ meget for mig!
Håber jeres måned har været præcis så dejlig som min!

 

Kæmpe kys M

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Du er ikke dum