FØDSELSDAG

Dagbog – Februar

Så er det den 01/03, hvilket betyder en lille dagbog for februar måned.

03/02-18
I dag har min mor og jeg været i Aarhus. Vi tog derud for at shoppe. Vi kom dog hjem uden en eneste ting. Det er så typisk os! Vi finder aldrig noget.. Men vi hygger os altid, i hinandens selvskab.

04/02-18
I dag har begge mine brødre spillet håndbold. Jeg er jo troligt med hver eneste gang. I dag vandt de heldigvis begge to! De er så seje altså.

05/02-18
Min mor og jeg har været i Herning. Hun havde forelsket sig i en kjole, til Mathias´ konfirmation. Den har vi altså været på jagt efter, både i Aarhus og Herning. Hun fandt den heldigvis i dag! Og den er så fin til hende.

06/02-18
Jeg har været nede hos min mormor, et par timer i dag. Hun har det svært for tiden. Hun har altid støttet mig. Så jeg vil til hver en tid, støtte hende alt hvad jeg kan. Den dejlige kvinde.

11/02-18
Jeg har ferie den kommende uge. Og jeg skal ikke en skid. Jeg skal se samtlige gyserfilm. Derfor bliver det en lidt stille uge, på dagbog fronten.

16/02-18
Her til aften har jeg været med min fars familie, inde og se Copenhagen drummers. Det var faktisk ret hyggeligt. Hvis altså man ser bort fra den PINLIGE episode der finder sted. Man bliver bedt om, at klappe en eller anden mærkelig rytme. Jeg er kæmpe motorikspasser, så det kan jeg selvfølgelig ikke. Derfor fanger lyset simpelthen mig, ud af alle disse mennekser. En meget smuk mand, fra bandet kommer op til mig, og beder mig klappe. Og det tør jeg simpelthen ikke. Man skulle virkelig have været der for, at forstå hvor røv pinligt det var.

17/02-18
JEG HAR FØDSELSDAG! Læs mere HER.

19/02-18
Jeg er simpelthen blevet ramt, af en frygtelig omgang hold i ryggen. Jeg er ikke helt klar over hvorfor. Det er noget af det værste jeg har prøvet. Jeg kan ikke deje eller bøje overkroppen. Man kan godt nok ikke ret meget, med ondt i ryggen.

20/02-18
Fra vi gik ind i 2018, har jeg virkelig haft det skønt! Stort set hver eneste dag. Men i dag er anderledes. Jeg har virkelig haft en skod dag. Der er sket en del de sidste dage, og de fylder helt vildt i hovedet på mig. Jeg er så frustreret! Og jeg ved slet ikke hvad jeg føler, eller hvad jeg skal gøre af mig selv.
Det er lidt svært at forklare..

21/02-18
I aften har jeg været på café med pigerne. Tilde og Juliane. Det er simpelthen fantastisk at have veninder, der virkelig støtter en! De to er der ALTID, ligegyldigt om jeg er lykkelig eller ulykkelig. Og det kommer jeg aldrig til at kunne takke dem nok for!
I kan lige se, de smukke drinks vi fik! De var smukke, men aldrig har jeg smagt noget så grimt…

28190507_10211025256049794_1822818727_n

22/02-18
Min mor og jeg var i Herning, for at finde en badedragt. Vi rejser snart til Spanien. Jeg har virkelig forelsket mig i en bestemt badedragt. Den er billig, smuk og bare lige som den skal være! MEN man kan ikke få den nogen steder. Hverken på nettet eller i butikker… FRYGTELIGT.
Til aften var jeg ude med pigerne (Tilde og Juliane) igen. Det var intet særligt. Men efter Juliane er taget tidligere hjem fra Spanien, ses vi meget igen. Hvilket jeg elsker! Der er intet bedre end en lille aften snak med pigerne.

24/02-18
I går/nat var jeg i byen med pigerne. Det var en stille og rolig aften. Jeg tabte godt nok i bordfodbold, for (kun) anden gang i mit liv. Jeg er en super dårlig taber. Men det ødelagde nu ikke så meget.
Desuden fik jeg bestilt badedragten i dag!!!!

25/02-18
Min lillebror Mathias, har spillet håndboldkamp i dag. Det er Mathias der går på talentteam. Jeg synes han er den sejeste i hele verden! Jeg bliver simpelthen så lykkelig, når jeg er sammen med mine brødre. Jeg mærker ofte en følelse af stolthed og lykke. Hvilket er præcis hvad jeg elsker ved livet som storesøster.

26/02-18
Jeg har sovet så dårligt i nat! Jeg troede endelig at mine voldsomme mareridt, var kommet til ende. (Læs mere HER). Men i nat var der ikke andet end mareridt..

28/02-18
Februar er gået meget hurtigt. Det har været en måned med mange forskellige følelser. Jeg har været glad og ked af det. Jeg føler stadig at de fleste ting er ved, at falde på plads. Og alligevel føler jeg måske, at noget falder fra hinanden. Jeg har sovet virkelig dårligt, på det sidste, på grund af alle de mareridt. Nu må vi se hvad der sker.

Kys M

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FØDSELSDAG