Konfirmations tid

Dagbog – Marts

17/03-18
Jeg har været på ferie denne måned. I kan læse mere HER.
Ellers har jeg været syg, hele måneden. Jeg har måtte blive hjemme fra mine brødres kampe, som jeg ellers ALTID er til. Jeg har stort set ikke lavet andet end at gemme mig under dynen. Dog har jeg fået set en masse afsnit i en nye serie, jeg har fundet. 
Det er længe siden, at jeg virkelig har været rask. Jeg føler jeg har været små syg i flere måneder. 

18/03-18
I dag har jeg været ude for døren, næsten for første gang i denne måned, ud over når jeg er i skole. Min ældste bror, Martin, har været til håndboldkamp. Han skulle stå på mål, da deres normale målmand var syg. Han har jo haft en del problemer med hans tå (læs mere HER, DET ER IKKE FOR SARTE SJÆLE), og han har for et lille års tid siden brækket næsen. Jeg var lidt nervøs for, at han skulle være målmand. Især fordi at drenge i den alder, skyder så sindssygt hårdt. 
Han klarede det så flot! Han var slet ikke bange for bolden, på trods af at han fik den i hovedet en enkelt gang. Nu skal han vidst stå på mål, igen på søndag. Han er altså sej. 
Martin, min mor og jeg har også været til fodbold i dag. Vi var der dog ikke så længe, da det var sindssygt koldt. 

21/03-18
Her til aften har jeg været nede hos min mormor. Min mor og jeg tager tit ned til min mormor og hendes sambo, og spiser pizza. Det er altid vildt hyggeligt! Min mormor og jeg har et meget tæt bånd! Det har vi altid haft! Hun er på mange punkter det smukkeste menneske jeg kender. Hun har lært mig så meget. Hun er en kæmpe del af den person jeg er blevet. Og det er jeg så stolt af! 

22/03-18
I aften har jeg været til skolefest, på to af mine brødres skole. Det var meget hyggeligt. Min ældste bror var en del af noget tivoli de havde lavet. Der er den skønneste pige på deres skole, som hedder Tilde. Hun har støttet mig igennem alting! Hun betyder rigtig meget for mig, fordi hun har været “fan” og opbakket mig helt fra starten. Hun går i 6. Klasse og skulle derfor lave skuespil. Det var faktisk for at se det, at jeg tog med til skolefesten. Og hun var så sej! (Flot klaret smukke Tilde, jeg ved du læser med). 

24/03-18
I dag har jeg været nede i indelukket. Det er et sted i Silkeborg hvor man kan spise is og spille minigolf. Og det var præcis det vi gjorde. Jeg var afsted med min mor, far og mine tre brødre. Det var så skønt! Jeg ELSKER når hele min familie er samlet. Det har været noget tid siden vi bare har været os. Og der er så fantastisk! 

26/03-18
I dag har jeg været til håndbold med min ældste bror, Martin. Han er jo begyndt at stå på mål. Selvom jeg synes det er lidt farligt, er han skide sej til det. Desværre tabte de i dag.. Det var en kamp om første pladsen, så den var vildt tæt! En af forældrene fra det andet holdt begyndte at stå og pifte af min lillebrors hold. De er U14, hvad helvede laver hun? Det betyder altså at de er 14-15 år gamle. Så skal man godt nok ikke piftes af, bare fordi det er en vigtig kamp! Puha, sådan noget gør mig tosset.

27/03-18
Jeg vågnede efter en totalt skod nat. Kender I det hvor man har så mange lorte tanker, når man skal til at sove? Jeg kunne slet ikke sove for dem i nat, fordi de gjorde mig totalt deprimeret. Mine mareridt er også kommet meget igen. Så dagen i dag, har været ret skod. Jeg føler der er så mange beslutninger jeg skal tage! Og jeg føler der sker så meget lige nu. Selvom der faktisk ikke sker noget. Jeg har bare været trist hele dagen. 
Heldigvis sluttede dagen godt. Jeg mødtes med Tilde og Juliane på vores faste café og fik en lille drink. Det er altid skønt lige at få snakket om alting med veninderne. 

29855508_10211252599533239_1351062228_n

 

28/03-18
I dag var jeg i Herning, med min mor og mine brødre. Min midterste bror, Mathias, skal konfirmeres om en måned. Og han har stadig ikke fundet tøj. Han er bare meget ubeslutsom, og jeg tror ikke helt han ved hvad han vil have på. Så er det jo godt, at han har en søster der går meget op i den slags 🙂 Så der er ingen tvivl om, at han bliver den lækreste af alle konfirmander! 

30/03-18
I dag har jeg været på noget museum med hele min familie. Min mor, far, brødre og min fars kæreste. Det var faktisk super hyggeligt.

31/03-18
Tidligere i dag var jeg for, at købe tøj til Mathias´konfirmation igen. Dog fandt vi noget i dag. Han bliver så skide lækker! 
Her til aften var jeg igen nede og spise pizza hos min mormor. Jeg ELSKER når vi gør det. Min mormor gør mig altid i så godt humør. 

 

Denne måned har ikke været noget at fejre. Jeg har været syg halvdelen af måneden. Og jeg synes humøret har været lidt nede, den sidste periode. Jeg føler der er en del jeg skal tage stilling til, og at der er en masse tanker i mit hovedet. Hvilket er meget trættende. 

Mon ikke det bliver godt i april?

Kys M 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konfirmations tid