Det at sætte grænser

Dagbog – April

01/04-18
Så er det 1. april. Jeg hader virkelig aprilsnar! Så i dag har jeg ikke været ret meget, på socialemedier. Føler det har taget overhånd. Alle er gravide, og det synes jeg faktisk er lidt respektløst, overfor dem der ikke kan få børn. Men det er nok bare mig.

02/04-18
I dag har jeg været ude med hele familien, mor, far, fars kæreste, brødre og brødrenes venner og spille minigolf. Det var vildt hyggeligt. Jeg er SÅ glad for, at mine forældre stadig kan hygge sig sammen, på trods af at de ikke er sammen længere. Det betyder så meget for mig! – Og for drengene.

04/04-18
Min påskeferie er slut, og jeg skulle møde tidligt i dag. Jeg har haft en frygtelig nat! Jeg har kun sovet tre timer. Jeg havde en periode sindssygt mange mareridt! (LÆS MERE HER). Den sidste tid har det ikke været hver eneste nat. Men i nat var det slemt.. 

05/04-18
Min lillebror skal jo konfirmeres, her den 28. I dag var min mor og jeg i Aarhus for, at finde en langærmet rød kjole eller en rød buksedragt. Både min mor, brødre og far skal have noget rødt på, så det vil jeg også virkelig gerne. – Især fordi det var min idé.. 
Der var seriøst INTET. Altså der var måske to, der ikke lige var min smag. 
Derfor kørte vi til Herning for, at se om det havde noget. Der var heller ingenting overhovedet. 
Jeg er i totalt krise. Jeg har styr på alt pånær mit eget tøj. 
Jeg er ikke god til at shoppe på nettet, for jeg synes aldrig man får der hjem man har bestil. Altså det ligner altid noget helt andet. Og jeg er altså typen, der ikke får det sendt tilbage. Så jeg har pænt meget krise over, at nettet nok er sidste udvej. 

07/04-18
I dag har jeg virkelig ramt bunden. Jeg er kommet længere ned, end jeg troede var muligt! Jeg har mine grunde og jeg deler snart et indlæg omkring det at ramme bunden. 
Jeg skal heldigvis tilbringe weekenden hos min søster. (Læs mere HER, hvis ikke I var klar over det).
Vi har i dag, spist pizza og fået snakket om alting og intet. Jeg er så glad for, at jeg har hende i mit liv! 

08/04-18
Min søster skulle til noget fødselsdag. Hvilket gjorde at jeg brugte dagen med Tilde og Juliane. Vi var stort set hele Silkeborg rundt, grundet det lækre vejr! Vi spiste morgenmad, aftensmad og fik en lille is sammen. 
Det bedste er at have veninder omkring sig, når livet er svært.
Derfor er jeg så glad for både min søster og mine veninder.

16/04-18
Igen i dag har jeg været rundt og lede efter noget rødt, til den konfirmation. Men igen uden held. Mon det er mig der er for kræsen? 

18/04-18
I dag har jeg været ude og hygge med min søster. Intet vildt, vi spiste bare lidt is og snakkede. Jeg er så glad for, at jeg har et menneske som hende i mit liv! 

19/04-18
Min lillebror Martin kom hjem fra skoleudflugt i dag, så jeg var nede og hente ham ved toget. Selvom jeg før har undværet ham længere, savner jeg ham altid når han er væk. Jeg er simpelthen også det heldigste menneske, at min lillebror også er min bedste ven!
I dag spiste vi pizza ude i haven, i den lækre sol. Senere spiste vi også is, mens vi så både Brøndby og SIF spille foldbold. I dag har virkelig været en skøn dag! Lige hvad jeg har haft brug for!  

20/04-18
I weekenden skal Martin til håndboldstævne, i nærheden af Aalborg. Vi andre tager på hotel og skal med ud og se ham spille. Jeg håber VIRKELIG at det går fint med hans tå.. Og at vi alle får en dejlig tur. 

22/04-18
Det har været en super hyggelig weekend! Jeg elsker at bruge tid med min familie, så det var helt perfekt. Martins tå er ikke god, men det vidste vi jo godt…
Desuden har jeg fundet tøj til konfirmationen på lørdag!!! 

23/04-18
I dag har jeg været i Herning med min søster. Det var virkelig hyggeligt! Vi shoppede lidt og spiste en masse. Godt selvskab og god mad, så bliver det altså ikke bedre.

26/04-18
I dag tog Juliane, Tilde og jeg en meget spontan tur i byen. Det var en af de mærkeligste ture jeg har haft. Der var ret meget drama og tingene blev lidt for voldsomme, til min smag. Heldigvis var det ikke som sådan drama omkring mig eller pigerne. Det er meget svært at komme yderligere ind på, da jeg ikke har lyst til at gøre det slemmere.

27/04-18
I dag har jeg været ude og spise med Juliane og Tilde. Vi har tit en lille evaluering efter en bytur. 

28/04-18 
I dag blev min lillebror Mathias konfirmeret! 
Jeg skriver et indlæg om konfirmationen meget snart. Glæd jer! 

31674717_10211436704135739_4536336306187272192_n

 

Denne måned har været en meget mærkelig måned. Der har været virkelig gode og virkelig dårlige ting. Jeg skal nok komme mere ind på det, når tiden kommer.

 

Kys M 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det at sætte grænser