Bedste kur mod hårtab

Dagbog – September

01/09-18
I nat var jeg i byen med Emilia. Vi havde begge to lidt problemer med at blive fulde. Derfor blev det ikke den vildeste tur. Der skete heller ikke det vilde i byen. Jeg mødte et par stykker fra mine folkeskole, men det var kun kort, før vi tog hjem igen. Jeg har dog heller ikke voldsomt mange tømmermænd i dag, og det er jo vidunderligt. 

02/09-18
Jeg har været i Herning med min mor i dag, for at shoppe lidt. Jeg fik købt den lækreste, råhvide blazer til 40 kroner!! Ellers var det mest min mor det shoppede. Det var hyggeligt at været afsted med hende!

05/09-18
De sidste dage har jeg været syg. Jeg er såååå dårlig til at være syg! Jeg piver bare og har sindssygt ondt af mig selv. Jeg har levet af varme drikke, næsespray og piller. Jeg har ondt i hovedet, min næse er totalt stoppet, mine øre gør ondt, mine øjne er tunge og min hals gør ondt. Totalt surt! Jeg hader virkelig og være syg. Men HALLELUJA for næsespray! Ellers fik jeg da intet søvn. 

07/09-18
I dag har jeg hygget med Celina, som er et af de mest vidunderlige mennesker jeg kender. Hende og jeg fik i folkeskole sammen, og nu læser vi også på HF sammen. Jeg er simpelthen så lykkeligt for, at have hende tilbage i mit liv. Hun ved alt hvad jeg har været igennem, og hun er en af de eneste jeg føler forstår mig. Og lytter til mig. Så det er altid skide hyggeligt, at være i hendes selvsskab. 

09/09-18
I dag har jeg været til et par håndboldkampe, med min ældste lillebror Martin. De spillede en uafgjort og tabte en anden, så de skal spille igen på søndag. Jeg ELSKER at se Martins hold spille, fordi jeg kender stort set alle på holdet. Så på den måde, er det ret godt at de skal spille igen snart. 

11/09-18
Igen i dag har jeg været til håndbold med Martin. Det var bare et par træningskampe i dag, så det var intet vildt. 

13/09-18
Jeg har været hos min søster hele dagen i dag, med hendes to børn. Det var så hyggeligt! Og vildt rart at snakke med hende, det havde jeg virkelig brug for! Vi hyggede og helt vildt, se lige her.

Her til aften var jeg nede og hente Mathias, min mellemste bror. Han har været med han skole, på Bornholm. Han havde købt en humørring til mig! Overvej lige hvor sødt det er! Kæft jeg har også savnet ham. 

16/09-18
I dag har jeg haft en virkelig god dag! Den bedste dag i flere år tror jeg. Min mor, far og jeg var ude for at se Martin spille håndbold. Mens Martin varmede op, gik mine forældre og jeg hen og købte morgenmad. Vi sad ude og spiste det. Det var SÅ hyggeligt! Bare mig og begge mine forældre. Jeg nød hvert eneste sekund af det! 
Så fik vi også set Martin spille, hvilket altid er hyggeligt!

17/09-18
Marcus har været til fodbold i dag, hvor det igen bare var min mor, far og jeg. Det er simpelthen vidunderligt, når det kun er os. Det nyder jeg så vanvittig meget. 

18/09-18
Jeg har været med min klasse i Aarhus i dag. Vi skulle på Aros og lidt forskelligt, som man altid skal med skolen. Det var hyggeligt nok. Det bedste var selvfølgelig da vi skulle have frokost, på maccen. I kan lige få lidt obligatoriske billeder fra Aros. 

22/09-18
I dag inviterede jeg Marcus med i biograften. Vi har længe snakket om, at tage ind og se “De utrolige 2”. Så det gjorde vi altså i dag. Både ham og jeg fandt det utrolig hyggeligt, bare at være afsted os to. Filmen var god og vi havde det så skønt! Det var bare lige hvad jeg havde brug for!
Marcus ville meget gerne have en gigant menu, med KÆMPE popcorn og sodavand. Og det fik han selvfølgelig! Det skal jo være hyggeligt, at være ude med sin storesøster.

23/09-18
Martin har været til håndboldstævne i dag, hvor jeg jo selvfølgelig med. Det er altid sjovt! Og hold kæft hvor stod han en god kamp! Normalt er jeg en meget rolig type til sådan noget, men når det er mine brødre så jubler jeg helt vildt. Og det gjorde jeg også i dag. 

24/09-18
Jeg var ude og se Marcus spille den sidste fodboldkamp, i sæsonen. Det var skide koldt! Hvilket er derfor jeg bedst kan lide håndbold! Dog betyder det så meget for Marcus, at jeg er der. Så det er uden tvivl det hele værd. 

28/09-18
Jeg har brugt hele dagen med min søster og hendes to børn. Det var virkelig skønt! Men det er det altid i hendes selvskab. 

29/09-18
I dag har min mor og jeg været til noget messe i Herning. Vi købte stort set intet, men det gør vi faktisk aldrig. Det var vildt hyggeligt alligevel, selvom der var voldsomt mange mennesker. 

 

September har faktisk været en ret god måned. Der har været dårlige dage, men alt i alt har den været virkelig god! Jeg har nydt at jeg har haft så meget tid med mine forældre! Og min søster. Det er altid så skøn, at være sammen med sin familie!

Kys M

2 kommentarer

 • Michelle

  Nu har jeg læst din dagbog de sidste 4 måneder tilbage ca. Hvor lyder du bare som et skønt menneske.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

   MANGE TAK! Det betyder virkelig meget for mig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bedste kur mod hårtab