Svarer på jeres spørgsmål

Dagbog – Oktober

02/10-18
I dag har jeg været et smut hos min mormor. Det er jo altid skide hyggeligt!

05/10-18
MATHIAS HAR FØDSELSDAG I DAG!! (Min mellemste lillebror, til de af jer der ikke har fanget den). Han bliver 14 år. Tænk at tiden går så hurtigt. Jeg kan tydeligt huske da han blev født, og det var en af de bedste dage i mit liv. Tænk at jeg må være søster, til et så vidunderligt menneske. Det gør mig lykkelig og stolt, hver evig eneste dag.
Da Mathias fik fri, overraskede vi han over i bowling hallen, men en omgang bowling.
Så tog vi på maccen og fik aftensmad.
Mathias skulle til kredstræning, så det brugte vi aftenen på. Det var nu også ret hyggeligt.

06/10-18
Drengene har spillet kamp i dag, som jeg selvfølgelig så. Det er virkelig højdepunktet på min uge, når de spiller kampe i weekenden. (Ja, så er man kedelig eller voksen).

07/10-18
Vores familie kom på besøg i dag, for at fejre Mathias´fødselsdag. Det var ret hyggeligt. Min søster og hendes børn blev, da de andre gik. Så det har været en dag fyldt med baby. Det er ligeved at jeg bliver misundelig..

10/10-18
Min mor har været ude med en veninde her til aften. Så jeg har hygget med drengene. Jeg kunne ikke tænke mig, noget bedre. Jeg ELSKER at være sammen med dem. Vi hyggede bare med pizza og håndbold i fjernsynet.

11/10-18
Martin har spillet kamp i dag. Jeg ved ikke hvad der er med hans hold, men deres kampe er altid virkelig tætte. De er så skide spændende hver gang! Mit blodtryk holder simpelthen ikke til det. Og kæft hvor er Martin bare sej. For et halvt års tid siden, begyndte han jo at stå på mål. Hvilket han gør så godt! Jeg turde slet ikke at gå derind! De drenge skyder jo så voldsomt hårdt.

12/10-18
Så har jeg efterårsferie! Jeg skal ikke noget vildt, andet end slappe af og nyde den skønne pause fra skole.

17/10-18
Her til aften har jeg været i biografen, for at se “journal 64”. Den var virkelig god! Jeg er også vild med hele serien. Og jeg er så skide træt af, at de ikke laver de sidste to også! Men sådan er det jo. Jeg kan i hvert fald anbefale den, hvis ikke I har fået den set!

18/10-18
Jeg har været i Herning i dag. For at shoppe lidt og lave lidt i ferien. Jeg har bare set serie det meste af tiden. Jeg fik ikke købt noget særligt. Dog var det hyggeligt alligvel.

19/10-18
Min familie og jeg har været i Aarhus i dag, til sådan noget escape room. Vi skulle lege pirater og finde en skat, før der var gået en time. Man skulle finde en masse spor og løse gåder, for at åbne en kiste, med en ny gåde i. Før man til sidst havde skatten. Vi kunne lige præcis nå det! Det var så voldsomt sjovt! Det er en virkelig anderledes og skøn måde, at være sammen på! Jeg elsker jo at bruge tid med min familie, så det var simpelthen så dejlig en oplevelse. Bagefter tog vi ud og spiste, så det har bare været en perfekt dag.

21/10-18
Igen i dag har min familie og jeg, været i sådan noget escape room. I dag var vi blevet kidnappet, og skulle slippe fri på en time. Først sad vi i håndjern, og så skulle vi finde en masse nøgler, løse gåder og komme ind i flere rum. Jeg vil ikke fortælle for meget, hvis nu I vil prøve det. Tiden gik et par sekunder før, at vi fik nøglen og slap fri.. Mega surt. Det var virkelig sjovt og spændende! Jeg er blevet helt vild med det. Det er en virkelig fed måde at være sammen på! Det prøver også virkelig ens samarbejde og fokus. Jeg kan virkelig anbefale jer at prøve det!!! Det kan prøves forskellige steder i landet.

24/10-18
Martin har spillet håndboldkamp i dag. Vi skulle ud på en efterskole og se den. Deres modstandere havde et stort heppekor, bestående af andre elever fra efterskolen. De heppede også lidt på mig, så det var ret hyggeligt. De kunne jo kende mig fra paradise. De var dog skide søde. Min lillebrors hold vandt heldigvis!

25/10-18
Min søster skulle noget i dag, så jeg har passet hendes lille søn. Det var virkelig hyggeligt. Han er simpelthen så skøn! Jeg glæder mig altid så meget til at få børn, når jeg har været sammen med min søster og hendes børn.

28/10-18
Mathias har jo spillet håndbold i Voel et par år. Han går også på talentteam, så det siger sig selv, at han er voldsomt dygtig. Mathias er fornylig skiftet tilbage til hans gamle håndboldhold, SIF. Martin og Mathias spillede på hold sammen en del år, før Mathias flyttede. Nu er han tilbage, og i dag har han spillet kamp. Det gik så godt! Han var virkelig god, men det er han altid i mine øjne. Jeg er så voldsomt stolt af ham, ikke kun fordi at han er dygtig, men også fordi at han følger sit hjerte! Det er det vigtigste og sejeste man kan.

29/10-18
Martin og Mathias har spillet kamp i dag, på samme hold! Det var virkelig dejligt at se! Mathias er så glad for at spille for SIF igen. Og det er så dejligt, at de to laver noget sammen. Det gør mig så glad at se!

30/10-18
I dag har jeg være sammen med min søster. Min mor har snart fødselsdag, så det har jeg lige skulle have styr på. Det er altid dejligt at være sammen med hende! Selvom det er så skide koldt ude..

 

Denne måned har været virkelig virkelig god. Jeg har brugt en masse tid med drengene, og vi har lavet en masse sjove ting. Så det er bare helt perfekt. 

Kys M

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svarer på jeres spørgsmål