En snak om døden

Dagbog – November

04/11-18
I dag og de sidste tre dage, har jeg været til håndbold med drengene. Det nyder jeg altid vildt meget! Jeg elsker at støtte dem, i alt hvad de laver. I dag var det Mathias der skulle spille. Han skulle spille i Hammerum, hvor jeg har gået på efterskole. Det var ret sjovt, at være i den hal igen! Der spillede jeg jo både håndbold og fodbold, i min efterskoletid.
Vi har også haft familien på besøg i dag, for at fejre min mors fødselsdag, som er i morgen. Det var også vildt hyggeligt!

05/11-18
I dag har min mor jo fødselsdag! Drengene og jeg vækkede hende med sang, som vi altid gør når folk har fødselsdage. Så lavede jeg en lækker omgang morgenmad. Min mor pakkede gaver ud og så tog vi i skole. Efter skole havde jeg inviteret min mor, far og brødre ud og spise. Der var virkelig lækkert! Og super hyggeligt!

10/11-18
Mine onkler og min kusine har jo en bager. I dag har de været oppe til noget julemesse, på planteskolen i Silkeborg. Så der har jeg lige været oppe og kigge. Det er altid skide hyggeligt. Der var så meget fint julepynt! Og planter som jeg jo elsker. Så det var hyggeligt.

11/11-18
Så har drengene været til håndbold igen. Martin og Mathias spillede i samme hal, men på hvert sit tidspunkt. De vandt heldigvis begge hold. Og derfor er begge hold på 1. pladsen. Hvilket er så fedt!

13/11-18
Jeg har været i Aarhus med Lotte i dag. Mest for bare at hygge og få styr på de sidste ting til barnedåben. Det var vildt hyggeligt! Der var allerede blevet tændt en masse lys og julepynt, hvilket var så smukt! Jeg havde nok brug for en hyggelig dag med hende, så det var skønt.

18/11-18
Så har jeg været til den længe ventede barnedåb i dag. Min (pleje) søsters lille søn er nemlig lige blevet døbt. Andreas kom han til at hedde. Vi startede i kirken, hvor jeg var så heldig at skulle være fadder. Det hele gik præcis som det skulle, og var virkelig hyggeligt.
Efter festen tog vi videre til håndbold med drengene. De tabte desværre, men min lillebror Mathias blev kampensspiller og fik derfor en trøje og et gavekort. Hvor sejt er det lige? Og selv hvis jeg ikke havde farvede briller, ville jeg sige at han var den bedste!

22/11-18
Martin har været til kamp i dag, som jeg jo selvfølgelig var med til. Det var ikke noget at råbe hurra for.. Så jeg skriver ikke mere her 🙂

28/11-18
Jeg har haft fire fritimer i dag, så der var min vennegruppe og jeg lige forbi sunset. Vi fik også lavet lidt engelsk. Vi tager altid ud og hygger os, når vi har fritimer.
Her til aften skulle drengene spille kamp. De var en skide spændende kamp. Og faktisk også en topkamp. Martin stod en skide god anden halvlej. Og Mathias scorede det allersidste og vigtige mål. Det vat bare så godt til ham, eftersom han lige er skiftet tilbage til SIF. De er så skide seje altså.

 

Denne måned har været fyldt med håndbond og hygge med drengene, så det kunne ikke være bedre. Det er jo ret koldt ude, hvilket godt kan gøre mig lidt små trist. Sådanne dage har jeg også haft i denne måned, selvom det er længe siden jeg ellers har haft en dårlig dag. Men alt i alt har det jo været en dejlig måned.
Og nu er det december!! Min yndlings måned!!

Kys M

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En snak om døden