Turen går til....

Juleturen til London

Så er det (endelig) tid til at jeg deler lidt om vores tur til London.

Vi var jo primært taget derover for at se julepynt, det var derfor vi valgte at tage afsted nu. Men jeg må være ærlig og sige, at mine forventinger var for høje. Jeg havde regnet med at hele Oxford Street ville være fyldt med julelys og pynt, men der var blot en slags lyserøde kugler, der ikke havde meget med jul og gøre.
Der var et par lidt mindre gader, hvor det var ret flot. Der var det en slags engle der hang.

I Hyde Park var der også et kæmpe tivoli. Det var vildt flot! Ikke helt det man tænker som jul herhjemme, men virkelig fint! Inde i tivoliet var der en “forlystelse” hvor man kunne komme ind i et slags islandskab. ALT inde i den forlystelse var lavet af is! Der var nisser, huse, troner og meget mere. Det var virkelig flot og sygt godt lavet!

Udover at Oxford Street skuffede, var resten flot! Og vi havde en virkelig vidunderlig tur! Vi fik ikke købt så mange julegaver, men vi fik shoppet lidt til os selv.
Så det var en skøn tur! Og jeg trængte virkelig til at komme væk.

I kan lige se lidt billeder af det forskellige nedenfor.

 

Jeg kan sagtens anbefale en tur til London! Men hvis man gerne vil se virkelig meget julepynt, er det måske ikke lige Oxford Street man skal tage ind og se.

KÆMPE JULE-KYS M 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Turen går til....