Dagbog - December

Nytårsforsæt

Normalt er jeg ikke vild med nytårsforsæt og den slags. Jeg føler det er lidt “latterligt”, at planlægge et helt år, fordi det sidste måske fejlede. Hvis der er noget man er utilfreds med ved sit liv, skal man da lave det om med det samme. Det behøver man ikke et helt år til. 

Jeg kunne aldrig finde på at give mig selv et “tomt” nytårsforsæt. I ved, sådan noget som at spise sundere eller træne mere. Ikke fordi det er forkert, jeg kender bare mig selv godt nok efterhånden. Så det kommer ikke til at ske. 

Normalt kunne jeg aldrig finde på at give mig selv et nytårsforsæt. Men i år, føler jeg at jeg har lidt behov for det. 

Jeg ved ikke om man kan kalde det et nytårsforsæt, for jeg har aldrig hørt det før. 
Men jeg har besluttet mig for at jeg vil være glad i 2019. Det er måske ikke noget man bare kan bestemme selv. For jeg kan selvfølgelig ikke styre det. Og jeg kommer også til at blive ked af det og møde modstand! Men jeg vil bare prøve at være glad. Jeg prøver selvfølgelig altid, men jeg vil gerne prøve at se alle de gode ting. Jeg vil lytte MEGET mere til min egen krop! Så jeg ikke bliver så stresset og udkørt, som jeg før har været. Dermed vil jeg også få mere overskud og blive mere glad. 
Så jeg vil begynde at lytte mere til mig selv. Gøre hvad jeg har brug for, i forskellige siturationer. I stedet for måske at gøre hvad der forventes og hvad jeg burde. Så hvis jeg ikke har overskud til at svare på mails eller til at lave alle afleveringer lige perfekt, så gør jeg det ikke. Det er vigtigere for mig at være glad og nyde livet, end det er at være stresset. Jeg har brug for at være helt til stede og være det helt i andre siturationer, der er vigtigere for mig. 

Så ja, sådan bliver 2019 altså!

Håber I får verdens dejligste nytår vennerne! 

Kys M

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagbog - December