Nytårsforsæt

Dagbog – Januar 2019

04/01-19
Så er det tid til at starte i skole igen. Det har været ret hård, at så tidligt op igen. Jeg havde lige fået en anden døgnrytme.. 

06/01-19
Drengenes håndbold er startet igen. I dag har Mathias spillet kamp. Det gik jo skide godt, som det plejer! 

07/01-19
Jeg har været med drengene til træning i dag. Det har nu også været ret hyggeligt. 

09/01-19
I morges fik jeg styr på en meget vigtig ting, som jeg længe har planlagt. Så jeg er godt i gang med noget jeg længe har ville. 
Efter skole var jeg i Herning med min mor, for at kigge på fødselsdagsgaver til min lillebror. Marcus har nemlig fødselsdag den 15. 

11/01-19
Jeg har været ude og købe fødselsdagsgave til min far i dag. Han har fødselsdag den 13, så det er heller ikke for sent at få den købt! 

12/01-19
Dage som i dag, får alle de dårlige dage til at være det hele værd. I dag har været fuldstændig fejlfri. 
Jeg har været ude og se Martin og Mathias spille håndboldkamp. Det var første kamp efter de er rykket op i 2. division. Og hold nu kæft, hvor har jeg bare de sejeste brødre i hele verden. (Men det har jeg altid været klar over). Martin stod simpelthen perfekt! Og Mathias lavede de bedste mål jeg har set! Så de startede lige ud med at vinde. 
De var så glade efter kampen, og hvis der er noget der gør mig glad, er det at mærke deres glæde. 
Min mor skulle ud og se Danmark spille, her til aften. Så jeg var hjemme med drengene. Martin og jeg havde verdens bedste aften! Vi så film, spiste pizza og jeg grinte så meget, at jeg fik vand ud af næsen. 
Så ja, dage som denne er alle de dårlige dage værd. 

13/01-19
Min far har fødselsdag i dag, men han er på arbejde så det bliver ikke fejret i dag.. 
Martin og Mathias har spillet kamp igen i dag, dog for hold to. Der var ret mange afbud, så Martin skulle spille i marken i dag, i stedet for at stå på mål. Det var ret sjovt at se, men det kunne han stadig finde ud af. 
Da vi kom hjem, så Martin og jeg film igen. Jeg elsker den tid vi har sammen! Og at han gider bruge så meget tid sammen med mig. Det er skønt. 

15/01-19
Marcus har fødselsdag i dag!! Så jeg har været meget tidligt oppe, for at synge for ham og spise morgenmad før vi alle skulle i skole. Han fik helt vildt gode gaver.
Her til aften har vi været ude og spise. Vi har bowlet og spillet laser hero. I laser hero var jeg på hold med Martin og Marcus, mod mine forældre og Mathias. Vi vandt KÆMPE stort! Det var virkelig sjovt, og vi var jo også virkelig gode. Jeg elsker at være sammen med min familie, og det er så fedt at lave noget så anderledes! 
Marcus sagde også til mig i løbet af aftenen “Du er verdens bedste søster” og så var jeg ellers ved at tude! 
Han har haft en vild god dag og været glad hele dagen! Så det kunne ikke være bedre. 

18/01-19
Her til morgen fik jeg en virkelig vidunderlig nyhed! Jeg ved ikke om man kan kalde det en nyhed, for jeg er selv skyld i at det skete. Men det er bare en virkelig skøn ting! 
Vi holdt familiefødselsdags for Marcus. Det er altid hyggeligt, at se min familie. 

19/01-19
Martin og Mathias har været til kamp igen i dag. Lotte og hendes børn, var med ude og se første kamp. 
Mit blodtryk kan seriøst ikke holde til at de er kommet op i 2. division. Det er så skide spændende, at jeg går ud af mit gode skind hver gang. 
De var bagud første del af kampen, men ellers var det meget tæt! Med ti sekunder tilbage, fik de straffe og scorede. Så de vandt med ét mål! Frygtelig spændende! 
Anden kamp var det kun Mathias der spillede, og de vandt også. Den var heldigvis ikke nær så spændende.

 

21/01-19
Jeg har set håndbold med min mormor i dag. Der er jo VM, og det er min familie jo vilde med. Selvom mit VM, er når Martin og Mathias spiller, så ser jeg alligevel det rigtige VM også. I dag var det så sammen med min mormor. Det er altid hyggeligt og jeg elsker at bruge min tid med hende, når hun ellers er frisk til det.

23/01-19
Vi skulle arbejde selv, den første time i skolen i dag. Så det endte med at vi lege den leg, hvor man skal gætte et ord ellers bliver manden hængt. Det var faktisk ret hyggeligt. 
Jeg har tidlig weekend, for de næste dag arbejder jeg hjemmefra, så det er dejligt. 

26/01-19
Mathias har været til kamp i dag, og de vandt igen. Dommeren var ret ubehagelig, men ellers var det skide hyggeligt! Og Mathias (og de andre) var seje som altid. 
Her til aften var min mor, drengene og jeg ude og gå en lille tur i sneen. Det blev til en lille krig i sneen. Det var virkelig hyggeligt!

28/01-19
Jeg har haft en hel vidunderlig dag! Marcus (min mindste bror) og jeg har haft en hel dag med hygge, i hinandens selvskab. Vi har været nede i byen, for at shoppe lidt. Han købte den fineste halskæde og en fin blomst til mig! Han forkæler mig seriøst altid! Verdens sødeste lille fyr! Vi spiste også lidt frokost sammen, og her til aften så vi en film. 
En fuldstædig perfekt dag!  

 

29/01-19
Martin og Mathias har været til kamp igen i dag. Det gik fint og de vandt stort! Jeg synes det er så sejt, at de er på første pladsen i 2.divition. 

31/01-19
Der har været skolevalg i dag, for alle 8. Og 9.klasser. Jeg var nede og hjælpe med det, her i Silkeborg. Der var ikke så mange forældre der havde meldt sig til at hjælpe, så jeg meldte mig til det med min mor. Jeg synes det er fedt, at der bliver gjort mere for at fange de unge! Jeg kender mange der ikke stemmer! Hvilket jeg på mange måder godt forstår, for de holder aldrig hvad de lover.. Men jeg synes det er så vigtigt! Så det bakkede jeg altså op om. Martin og Mathias skulle jo og stemme, så det var hyggeligt nok. 

 

Det har været en dejlig måned! Meget lang, men jeg har hygget mig en masse med drengene. Så det kunne ikke være bedre! 

Kys M 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nytårsforsæt